FAQ

FAQ bezoekers

Op 19 november vindt de spectaculaire Drone race plaats op de Tramkade in Den Bosch; de DARE League. Rondom de races zijn veel activiteiten gepland waar je als bezoeker zelf kunt vliegen met drones, mee kunt doen aan races, kunt leren over de laatste technieken en andere vliegers kunt ontmoeten. Check het hele programma hier.
Kom naar de DARE League als je alles wilt weten over de nieuwe supersnelle dronesport. We hebben een uitgebreid programma voor drone fotograven, racers, hobbyisten en rookies. Nog nooit zelf gevlogen? Bij ons krijg je de kans. Tijd voor fijne kneepjes van het vliegen? Doe mee aan de masterclasses. Uitgevlogen? Warm lekker op bij een van onze foodplazas.
Je kan parkeren op het terrein van de Verkadefabriek. P3 ligt direct naast onze toegang, P1 en P2 zijn te voet op slechts 2 minuten afstand. Loop even om de Verkadefabriek heen.
Via onze website kost een kaartje slechts € 7,50 exclusief servicekosten. Aan de kassa kost een kaartje € 10,- We hebben voor grote groepen speciale tickets die alleen online te bestellen zijn.
Wij bieden ook groepsarrangementen aan, deze zijn alleen online te koop via de Ticketshop.
Jazeker! We hebben gaan met een flink team krachtpatsers en festivalfanaten van de DARE League een prachtig evenement maken. Meld je hier aan als vrijwilliger van DARE.
Je kan eten en drinken kopen bij de foodtrucks, restaurant van Aken en het Koudijs Kafe. We zullen zorgen voor een warm sfeertje in de koude november dagen.
De DARE League is bereikbaar per auto, openbaar vervoer en per fiets. Mocht je met het openbaar vervoer komen, dan is het het makkelijkste om bij Station 's-Hertogenbosch uit te stappen en vanaf daar te voet verder te gaan. De loop route staat hieronder aangegeven. Auto's kunnen parkeren op het terrein van de Verkadefabriek. Fietsen kunnen worden geparkeerd bij de Verkadefabriek. routekaart-v5
Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor de race, houdt ons in de gaten voor updates op onze website en social media.