Partners

De DARE League is het platform om als partner in contact te komen met onze bezoekers. FPV Racing is snel, dynamisch, high tech en jong  waardoor u zich als partner perfect kan associëren met onze bezoekers tijdens onze evenementen. We bespreken graag uw wensen en vinden altijd een passende oplossing. Neemt u voor meer informatie contact op met info@dareleague.com.

 

Founding Partner

De DARE League profileert zich in de wereld van de drones als een uniek grootschalig publieksevenement met een focus op een brede doelgroep. Samen met onze Founding Partners zorgen we vier keer per jaar voor een fantastisch raceparcours in een unieke omgeving, een uitgebreid randprogramma en een echte Drone Experience voor onze bezoekers.  Als Founding Partner draagt u bij aan onze  doelstellingen en participeert u actief in de organisatie van de DARE League. U bent prominent aanwezig in alle media uitingen en tijdens de evenementen.

 

Content Partner

Tijdens de DARE League krijgt ons publiek de kans om zoveel mogelijk zelf in aanraking te komen met de bijzondere wereld van drones. Als Content Partner participeert u tijdens de DARE League met uw workshop, infostand, programma of shop. We nemen u bovendien mee in onze media uitingen en u krijgt de kans om ons publiek in de aanloop naar de evenementen al aan te spreken via Facebook en Twitter.

 

Media Partner

Als mediapartner krijgt u toegang tot exclusieve content en nieuwsitems rond de DARE League. U bericht over de ontwikkelingen rond de piloten en draagt actief bij aan de promotie van het evenement via uw kanalen. Tijdens DARE bent u prominent aanwezig met een stand en krijgt u alle ruimte voor het maken interviews en foto en videomateriaal. Indien gewenst krijgt u toegang tot de livestream of onze ruwe content om te gebruiken voor uw media uitingen na afloop van het evenement.

 

Sponsor

De DARE League is een unieke gelegenheid om uw bedrijf te verbinden met de gloednieuwe, snelle en dynamische wereld van de drone sport. Ons publiek deelt een gezamenlijke interesse in onder meer drones, de racesport, film en fotografie en innovaties en nieuwe technieken. Naast uw branding via onze media uitingen, live broadcasting en zichtbaarheid op het terrein maken we graag samen met u een mooi programma voor u en uw gasten tijdens de DARE League.

 

Founding partners

Toemen Modelsport

 

partners degreef & partners

 

partners unlimited vision & sound

 

partners polar pro

 

partners droneshop

 

partners marijn producties

DARE League is supported by the International Drone Race Association

idra-logo-3

Media Partners

partners dronesnl

partners digifostarter

partners

Sponsors

logopolar-mrp

Toemen Modelsport